KAFENIONS IN KAMILARI

In het gezellige Kamilari kunt u overdag of ’s avonds aangenaam relaxen op het terrasje van een van de gezellige kafenions. Naast de heerlijk verkoelende drankjes, Griekse koffie of verse sinaasappelsap kunt u hier vaak ook nog kleine hapjes bestellen.

Er zijn 6 kafenions:
* KAMILARI: direct bij de ingang van het dorp. Hier wordt ook regelmatig levende muziek gespeeld. Ook kunt u bij Andonis eventueel al vooraf wat bestellen voor ’s avonds.
* KENTRIKO: in het smalle straatje naar restaurant Acropolis wordt u aangenaam verrast in het gerestaureerde kafenion “to Kentriko”. Irini, Stelios en Kostis hebben kosten nog moeite gespaard om dit kafenion grotendeels in de oude stijl te restaureren. En als u ’s ochtends alleen maar de oude mannetjes van Kamilári vóór het kafenion ziet zitten aarzelt u niet: ook u bent van harte welkom! Irini serveert u ook graag een heerlijk ontbijt, lekker drankje of ’s avonds een hapje. 
* MARCO: direct tegenover de kerk en dus midden in het centrum ligt het gezellige kafenion. Marco en zijn familie laten het u aan niets ontbreken en vanaf het terras kunt u het dorpsleven mooi bekijken.
* SLOW DROP: de nieuwste koffiezaak in Kamilari met bijzondere soorten koffie en thee.
* CHRISOPIGI Ouzeri: in een heerlijke tuin worden de lekkerste gerechten en drankjes met liefde geserveerd.
* Het kafenion THE BLUES BAR van Manolis is bijzonder sfeervol en ligt net om de hoek van het kerkplein. Regelmatig levende muziek.