TAVERNA'S IN KAMILARI

In Kamilari zijn 6 uitstekende taverna's en een hele goede pizzeria. Men zal u uitnodigen om in de keuken een kijkje te nemen en een keuze te maken uit een van de typische Griekse gerechten die meestal ook uitgestald staan in de vitrine. U zult verrast zijn dat u voor een bedrag tussen de € 15,-- en € 20,-- een heerlijke maaltijd inclusief drankjes kunt nuttigen. Vismaaltijden zijn meestal iets duurder, maar nog steeds van een zeer aangenaam niveau! En na de maaltijd zal men altijd graag met u proosten met een heerlijke lokaal gestookte raki.     


* ACROPOLIS: Yannis en zijn vrouw hebben hun restaurant aan het tweede pleintje van Kamilári. Binnen in het sfeervolle restaurant of buiten op het terras serveren zij een lekker koel drankje en een heerlijke maaltijd. Uiteraard vers bereid in de keuken.   
* LOGGIA: net iets voorbij de supermarkt ligt deze gezellige taverna. Alexandra en Kostas hebben een kleine, maar uitstekende kaart.
* KELARI: net buiten het dorpje ligt de in natuursteen gebouwde taverna met een mooi uitzicht op de omgeving. Ook wie van vegetarisch eten houdt, kan hier zijn of haar hart ophalen. De familie Nikolidakis vertelt graag onder het genot van een drankje over Kamilári en omgeving.         
* ARIADNI: vlak bij de waterbronnen, even buiten het dorp, ligt de romantische pizzeria Ariadni. De pizza’s en pasta’s zijn zo beroemd, dat men zelfs graag uit Agia Galini hierheen komt om te eten. Moeten we nog meer zeggen?  
* KIPOS (tuin): ook vlak bij de waterbronnen, even buiten het dorp, ligt het restaurant van Sue en Manolis. In de koele tuin worden bijzondere maaltijden geserveerd, en ook hier zijn heerlijke, vegetarische gerechten te verkrijgen.
* CHRISOPIGI: net buiten het dorp ligt deze ouzeri/taverna van Manolis waar in de mooie tuin heerlijke gerechten en drankjes geserveerd worden. 

* MINOAN PARASSIES: buiten het dorp ligt in een tuin deze nieuwe taverna waar Evangelitsa heerlijke lokale gerechten serveert. 

KALI OREXI !